Studio Lazuli - Voetverzorging
  Eva Tossyn - Studio Lazuli - Bekekvoort

  Mag ik me even voorstellen?


  Ik ben Eva Tossyn, geboren op 27 mei 1972. Na de middelbare school studeerde ik logopedie en audiologie in Antwerpen. Na een korte interimperiode in het BuSo, werd ik in maart 1994 als logopediste aangenomen in het Damiaancentrum voor Volwassen mentaal gehandicapten, nu Huize De Veuster, in Tremelo. Hier werk ik nog steeds parttime als communicatieverantwoordelijke en logopediste.

  In 2008 had ik nood aan vernieuwing en volgde ik de opleiding kleur- en stijlconsulente aan Syntra AB. Tevens volgde ik verschillende korte opleidingen. Ik vind het leuk mensen te begeleiden in hun zoektocht naar de kleuren die hun doen stralen en de kledingstukken die hun flatteren.
  In januari 2010 werd Studio Lazuli een feit.

  In september 2010 ben ik gestart met de opleiding tot gespecialiseerd voetverzorger,in de volksmond: medisch pedicure. Sinds september 2012 kan ik thuis klanten ontvangen voor een voetverzorging. Ondertussen gaf ik ook les in het volwassenenonderwijs. Ik deed dit graag maar wegens tijdsgebrek heb ik dit in 2017 stopgezet.

  Studio Lazuli is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gespecialiseerde voetverzorgers. Wanneer men voldoende bijscholingen volgt, krijgt men een kwaliteitslabel. Dit label is 3 jaar geldig en kan nadien verlengd worden.

  Ik bezorg mijn klanten graag pijnloze voeten en maak er graag een verwenbeurt van. Ik hoop u gauw te mogen ontvangen bij Studio Lazuli!

  Eva

  U kan bij Studio Lazuli terecht voor:

  Voetverzorging


  Speciale technieken Studio Lazuli

  Speciale technieken


  Prijslijst Studio Lazuli

  Prijslijst


  Cadeaubon Studio Lazuli

  Cadeaubon


  Pedicure, podoloog of gespecialiseerd voetverzorger?